Trouwfeesten

Huur onze trouwzalen voor je bruiloft in Dordrecht!

Mooi, onvergetelijk en sfeervol trouwen in Dordrecht

Een trouwfeest is uw onvergetelijke ervaring. Bij Grandcafe Leyaal kunt u voor uw feest gebruik maken van een van onze mooiste trouwzalen met voldoende gratis parkeergelegenheid en luxe service. Informeer naar de mogelijkheden om een zaal te huren bij Grandcafe Leyaal Dordrecht voor een trouwfeest om nooit meer te vergeten.

Wij bieden voor trouwfeesten onze bovenste zaal aan, met een capaciteit van 100 gasten. Bovendien is er voldoende gratis parkeergelegenheid en mogelijkheid tot catering. Onze trouwzalen zijn voorzien van authentieke houten parketten speciaal versierd in het thema van de bruiloft. Alle trouwzalen zijn voorzien van top kwaliteit geluidsinstallatie, luxe gordijnen, podia en elegante zitplaatsen voor bruid en bruidegom. Daarnaast ontbreekt het ons niet om dat extra stapje voor u te zetten om het geheel tot een onvergetelijke ervaring te maken.

Heeft u binnenkort een feestje? Grand cafe Leyaal Dordrecht organiseert al langer trouwfeesten en bruiloften met verschillende thema's zoals Arabisch (Arabique), Perzisch (Persia), Turks, Romantique, Classic, Woodstock en veel meer. Wij kunnen uw (trouw)feest volledig inrichten zoals u dat wilt. Combineer uw feest bijvoorbeeld met een heerlijke dinner of lekkere hapjes (o.a. bittergranituur, borrelhapjes, etc.). Kleed uw bruiloftsfeest aan in een geheel eigen thema met verse boeketten en bloemen. Vraag naar de vele mogelijkheden om uw perfecte avond waar te maken. Wij zorgen er samen voor dat uw feest een succes wordt!

Team Grandcafe Leyaal

Foto's bekijken van onze trouwzaal in Dordrect?

Bekijk onze gallerij Vraag offerte aan