FAQ

Veelgestelde vragen over restaurant Grandcafe Leyaal

Algemene info


Wat zijn de openingstijden van Grandcafe Leyaal restaurant?

Wij zijn dagelijks geopend van 11:00 tot 13:30 en van 17:00 tot 22:00 uur. In het weekend zijn wij open van 15:00 tot 22:00 uur.

Wil je zeker weten of wij open zijn tijdens (officiele) feestdagen? Stuur ons een mailtje of bel ons op 06 38344834

Hoe boek ik voor een evenement?

Trouwfeest, verlovingsfeest, verjaardag, jubileum, vergadering of andere bijzondere gelegenheid?

Het beste is om een e-mail te sturen waarna wij contact opnemen om uw wensen te bespreken. Wilt u er catering bij? Drinken? Speciale verlichting? Wij hebben beneden ruimte voor 80 en boven voor 100 mensen

Bezorging


Hoe werkt het bezorgen?

In drie simpele stappen heeft u uw bestelling bij ons geplaatst.

Op de bestelpagina kunt u kiezen voor bezorging of ophalen. Vervolgens maakt u uw bestelling en rekent u af. Wij zorgen onmiddelijk dat uw bestelling verwerkt wordt. U kunt voor het bestellen ook onze iPhone app downloaden via de App Store

Hoe lang duurt het bezorgen?

Alle bezorgingen worden warm geleverd!

Wij doen ons best om een bestelling binnen 45-60 minuten te leveren. Meestal lukt het ons om dit onder de 30 minuten te houden.

Reserveren


Hoe maak ik een reservering?

Reserveren garandeert u van een tafel tijdens drukke perioden.

Voor het maken van een reservering kunt u terecht op de reserveringspagina.

Kan ik een prive diner reservereren of een groepsreservering maken?

Jazeker, dat is mogelijk. Ook buiten de gewone openingstijden bieden wij prive dineren en groepsdineren aan. Informeer naar de VIP mogelijkheden door te bellen naar 06 38344834

Doen jullie ook aan catering?

Zin in een heerlijke lunch op kantoor? Krijgt u opdrachtgevers op bezoek die u wilt verrassen? Komen uw klanten van ver en wilt u ze verwennen?

Wij nemen graag de tijd om uw lekkerste en meest bijzondere lunch voor te bereiden. Met bescheiden trots presenteren wij u onze Nahar. Traditionele en moderne lunchgerechten op maat. Smaakvol. Lekker. En een lust voor het oog. Van verse broodjes tot soepen en mezze's. Bij Leyaal kunt u alle kanten op. Wij denken heel graag met u mee, zo maken wij een bijzondere lunch voor u op maat en naar uw voorkeur. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Wij bezorgen uw gerechten met liefde en plezier, maar U kunt uw gerechten uiteraard ook in de gezellige grand café ophalen.

Reserveren


Wie zijn de vrienden van Grandcafe Leyaal?

Wij hebben een lijst van vrienden.

[lijst van vrienden].

Hoe word ik een vriend van Grandcafe Leyaal?

Vrienden van Grandcafe Leyaal genieten van uitzonderlijke VIP behandelingen. Vriend worden? Kom als bedrijf een kopje koffie drinken!